in

Vær sikker på vandet med svømmeveste fra sportsforretningen

Med foråret og sommerens komme, bliver det også tid til at støve båden eller kanoen af og sejle en tur ud på vandet. Der er ikke noget så skønt som en sejltur, hvad enten det er på havet eller på en af de mange søer i vores dejlige Danmark. Solen glitrer i bølgerne og det skvulper herligt for boven. Man fyldes med lys og luft, så man næsten er selvlysende resten af dagen. Livet til søs er noget helt særligt, både for voksne og børn. Men sikkerheden er vigtigt.

Hvis man skal ud at sejle med familien, så skal man sørge for at der er svømmeveste til alle. Selv de stærkeste svømmere er bukket under for chokket, når de pludselig er faldet over bord fra en båd. Det er uhyre vigtigt at være sig dette bevidst, når man stævner ud med familien ombord. Der er milevid forskel på at hoppe frivilligt i vandet og så uventet falde i. Når man springer i af sig selv, så er man forberedt på hvad der kommer. Et ufrivilligt fald er en helt anden ting, det må man aldrig glemme.

Sikkerhed ombord

Derfor bør alle, både voksne og børn, iføre sig svømmeveste, når de skal ud at sejle. For svømmeveste kan redde liv. De holder en oppe, selvom man lige umiddelbart er i chok og stadig kæmper for at forstå hvad der er sket. Der er uendeligt meget større chance for at overleve et fald overbord fra en båd, hvis man har svømmeveste på, end hvis man ikke har. Det siger sig selv at man ikke på lægge fra land før alle har iført sig disse sikkerhedsveste.

Find dem hos NY FORM

NY FORM er en sportsbutik, der sælger beklædning og tilbehør til alle aktive mennesker. Det er naturligt for nyform.com at have svømmeveste på hylderne, så hele familien kan komme sikkert ud at sejle. Som et gammelt slogan siger: Kun en tåbe frygter ikke havet. Det gælder stadig den dag i dag, og vil altid gælde, når man nyder livet til søs. Man skal aldrig gå på kompromis med sikkerheden.

What do you think?

En have i gave: Træbeskyttelse

Med moderne luftbefugtning kommer man tør luft til livs