in

Sådan vælger du din næste bil

Hvis du har haft den samme bil i mange år, så kan det være svært at finde ud af hvilken bil man skal rykke videre til. Men uanset om du skal have din første bil eller skal erstatte din gamle bil, så er der nogle ting der er værd at undersøge. En bil er ikke en lille investering, så læs videre her for nogle tips til at vælge din næste bil.

Der er mange ting man kan overveje når man køber en ny bil. Hvor langt kører den på literen eller på en opladning? Hvor bæredygtig er den? Og hvor nemme er reservedelen at erstatte, hvis noget skulle gå i stykker på bilen? Man kan også undersøge hvad de meste solgte biler er, for hvis en bil er populær, så må der være noget om den. Renault Zoe har for eksempel i mange år været den mest solgte elbil – og med god grund.

Til byen og landevejen

Nok er Renault Zoe en mindre elbil men det er samtidig også en lækker elbil der gør opladningen nemt at håndtere, og så kan den køre 393 kilometer på bare en enkelt opladning! Den kompakte Renault Zoe tager køreoplevelsen til nye højder med sin stilhed på vejen, så man nærmest ikke kan høre dig suse forbi, med sin komfort i sæderne og med sin omtanke for klimaet.

Det kan være svært at vurdere hvilken bil der er mest klimavenlig, men hvis man sammenligner med en benzindreven bil, som kører kort på literen, så er elbilen ofte en sikker vinder. Og hvis man vil have en elbil som har været den mest købte elbil i Europa, så er det Renault Zoe. Bilen har blandt andet klimakontrol og ecomode som er med til at optimere kørselsafstanden.  

Stærk indeni, skarp udenpå

Renault Zoe er komfortabel til at køre i byen og stærk nok til også at køre på landevejene. Men ikke nok med at et fuldt opladt batteri kan hjælpe dig med at komme langt og at du kan sidde behageligt og nyde køreoplevelsen, så ser bilen også skarp ud i designet, både indvendigt og udvendigt.

Besøg bn.dk for at lære mere om den flotte Renault Zoe.

What do you think?

Tips til at indrette dit nye hjem

Danske brands at holde øje med