in

Hvilket makeupbord skal du have?

Drømmer du om at have et smukt make up bord, hvor du kan lægge den perfekte makeup? Et make-up bord kommer i mange stilarter, mange størrelser og endda med mange funktioner. Men hvilken type passer bedst til dig og hvordan sikrer du dig, at det kan alt du må få brug for? Der er mange muligheder og det kan nogle gange gøre beslutningsprocesen  længere. Der er nemlig flere ting, du bør overveje inden du låser dig fast på en løsning.

Flere funktioner eller ét formål?

Først og fremmest skal du tænke over hvilke krav du har til dit bord. Er det et bord, der også skal fungere som skrivebord, skal det udelukkende bruges til opbevaring af din makeup, være en fast punkt i den daglige rutine eller bruges inden en festlig begivenhed? Hver løsning har sine muligheder og begrænsninger, men det er op til dig at tage den endelige beslutning. Vær realistisk i din beslutning. Du får ikke meget glæde af et bord, der kun opfylder halvdelen af dine behov uanset hvor meget du end må ønske ét bestemt udtryk.

Makeupbord til hverdag og fest

Har du mulighed for at have et klassisk makeupbord med alt der hører sig til, giver det mange muligheder i forhold til både stil og opstilling af dit makeup. Selvom det virker som en mindre detalje med opbevaringen af makeuppen, så gør det en stor forskel i forhold til valg af bord og dette aspekt bør derfor medregnes inden du fastlåser dig på et makeupbord.

Alligevel er det første punkt du skal overveje, hvilken stil du gerne vil have dit bord til at udtrykke. Er du til den klassiske victorianske stil med et hvidt møblement, der leder tankerne hen mod den romantiske tid i 1800 tallet? Et retro bord med et rustikt udtryk? Eller måske et moderne bord med stilsikre linjer? Når du har fundet din favorit kan du begynde at overveje, hvordan du helst vil opbevare dit makeup og hvad der vil passe bedst til det valgte bord. Her er der flere veje at gå og dit valg afhænger både af hvad der vil være mest praktisk og hvilken stil du gerne vil udtrykke. Her er det en god ide at vælge noget der passer til dit første valg af bord. For at understøtte det romantiske udtryk i det hvide møblement kan du supplere med søde æsker i pastelfarver, der fungerer som opbevaring af makeup og børster. Har du valgt et retro bord kan du bruge skuffeindsatser til opbevaring af børster, pensler og makeup, for på denne måde at bevare det rustikke udtryk. Til det moderne bord kan du med fordel benytte flotte opbevaringsbokse til dit makeup. Har du mange pensler eller andre højere elementer og kan du også bruge smukke vaser til makeup børster. I en travl hverdag er det ikke uden betydning, hvor let tilgængeligt dit makeup er og du bør derfor have dette aspekt med i dine overvejelser når du vælger dit bord. Et andet aspekt du skal huske, er lyset. Er der nok lys i værelset, eller vil du gerne have lys hele vejen rundt om spejlet?

Kombination af skrivebord og makeup bord

Har du valgt en løsning, der indbefatter at skulle kunne omstille bordet fra makeup bord til skrivebord? Så kan du med fordel vælge et bord, hvor du har mulighed for at opbevare dit makeup i æsker, skuffer eller andet, der ikke optager for meget plads på bordet. Du kan også have dit makeup på bordet, men vær opmærksom på at dette også betyder at makeuppen samt kontorartikler skal flyttes frem og tilbage som funktionen skifter.

What do you think?

Bakterier i din mund

Camping er fedt!