in

Her er Nogle Sjove Spil til Enhver Festlig Lejlighed

Der er ikke noget bedre end en god fest, hvor man sætter sig sammen med nogle mennesker man virkeligt har det sjovt sammen med, og så bare nyder hinandens selskab. Traditionen tro, så plejer der at være godt med alkohol på bordet, og det får selvfølgeligt snakken til at glide lidt nemmere. Det kan dog stadig godt være lidt svært at komme ordentligt i gang, og man frygter altid at festen går hen og bliver kedelig. Det sker da også nogle gange: specielt hvis det altid er de samme mennesker man ses med, og der ikke er gået særligt lang tid siden sidste gang. Så tager det pludseligt kun 5 minutter at finde ud af hvad der er sket af nye ting i hinandens liv, og så sidder man bare der med en øl i hånden og kukkelurer.

Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Hvis du er vært – eller måske bare en god og proaktiv gæst – så kan du med fordel have nogle sjove spil i baghånden, som kan sætte lidt kulør på aftenen. Alle elsker at spille, og den slags aktiviteter har det med at bringe en masse sjove situationer med sig. Man kan lære nye sider af hinanden at kende, og konkurrence-ånden kan virkeligt blive vækket i nogle mennesker, hvilket gør det hele mere spændende og sjovt.

Et af de spil jeg godt kan lide at bringe op med folk jeg ikke kender så godt, er et hvor vi skal gætte bil værdi. Det er en god undskyldning for at få rejst os fra stolene, og komme lidt udenfor. Så kigger vi på hinandens biler, og alle bliver bedt om at komme med et bud på, hvad hver bil ville kunne sælges for brugt. Når vi har sparket lidt dæk, og noteret alles bud, så går vi indenfor og finder computeren eller iPad’en frem. Her kigger vi så hos de forskellige forhandlere af brugte biler, og ser om vi kan finde en tilsvarende model. Den der kommer tættest på kan pege på én der skal drikke, mens den der har gættet længst ved siden af, skal bunde en hel øl. Det er i hvert fald de regler vi spiller med.

Hvis I allerede kender hinanden rimeligt godt, så kan det være sjovt at se hvilke områder I er uenige på. Her kan I sætte et vennepar med ryggen til hinanden, og bede dem om at tage skoene af. Nu sørger I for, at hver deltager har én af deres egne sko, og én af modspillerens sko. Nu skiftes alle de andre spillere til at komme på et spørgsmål i stil med ”Hvem af jer kører mest i bil?”, og så skal de to spillere blot række den sko i vejret, hvis ejermand de mener er den, der kører mest i bil. Det kan føre til en masse sjov at se, hvor forskellige meninger og idéer folk har, selvom de har kendt hinanden meget længe.

What do you think?

Terapeuter eller Venner: Hvem Taler du Med?

Forholdet Forandrer Sig For Hver Dag I er Sammen