in

Find de skønne bøger af Manu Sareen på nettet

Det er helt sikkert sundt at læse. Nej, man smider ikke syv kilo ved at læse en bog, men man får åbnet op for en masse indre liv, der også har brug for træning ind imellem. En god bog trigger fantasien og forestillingsevnen, og så giver den stof til eftertanke. Den kan bringe dig vidt omkring i verden, selvom du bare sidder i din sofa. Den kan få dig til at smile eller grine, og det er da noget af det sundeste, der findes. Gode bøger og dejlige læsestunder kan man ikke få for mange af.

Den indisk fødte, danske forfatter, Manu Sareen, har udgivet en skøn serie ungdomsbøger om en indisk fyr, Iqbal Farooc, der kommer til Nørrebro i Danmark med sin indiske familie. Bøgerne handler om de udfordringer, man står overfor som indvandrer, og er i øvrigt også blevet filmatiseret. Manu Sareen har desuden skrevet en del HC Andersen eventyr i fornyet udgave, og flere andre bøger. De fleste i Danmark kender nok bedst Manu Sareen som kirkeminister i en tidligere dansk regering. Oprindeligt er han uddannet socialpædagog og konfliktmægler.

En mangesidet herre

Manu Sareen har altså flere farver i paletten end de fleste. Det ses også i hans forfatterskab, der breder sig ud i flere genrer. Man kan roligt kaste sig ud i læsningen af hans bøger, da de er skrevet på et let forståeligt dansk, har masser af opfindsomhed og humor. Hvis man er ung i dagens Danmark, så kan det naturligvis varmt anbefales at dykke ned i hans serie om Iqbal Farooc. Her er masser af underholdende læsning, som man også kan blive klogere af.

Find bøgerne hos Bog & Idé

Hvis du leder efter gode bøger på nettet, så kan du finde de mange bøger af Manu Sareen hos bog-ide.dk, som er onlinedelen af en af Danmarks største boghandlerkæder, med flere fysiske butikker bredt ud over hele landet. Her kan du finde alt det, du kan forestille dig, man kan købe hos en boghandler. Her er både spil, fornuftigt legetøj og, ja, naturligvis også massevis af bøger.

What do you think?

Bliv godt klædt på til et aktivt liv med tøj fra et superbrand

Burnthis