in

Bliv godt klædt på til et aktivt liv med tøj fra et superbrand

Flere og flere vælger at leve et aktivt liv med masser af udeliv og god motion. Det giver god mening, for man får det bedre af frisk luft og bevægelse. Man kommer i god form og hjernen bliver bedre til at håndtere hverdagens udfordringer. Man øger sin koncentrationsevne og kan lettere danne fokus. Og så er det sjovt og spændende at leve et aktivt liv. Det er dog en god ide at anskaffe sig den rigtige beklædning, som er fremstillet til livsstilen.

Er man ude i vådt vejr, så er helly hansen regntøj noget af det bedste an kan få. Man kan få meget godt regntøj på markedet, men det meste kommer ikke op på siden af Helly hansen regntøj, som igennem en lang årrække har været det førende mærke. Helly hansen har i mange år været et mærke man forbandt med sejlsport og sejlerudstyr, og det er da også stadig her hovedvægten lægges, men med årene har brandet udviklet sig med beklædning til generel udendørs aktivitet.

Høj kvalitet gennem mere end 140 år

Når man køber helly hansen regntøj, så køber man en bid af en succes, der har varet siden 1877, hvor mærket grundlagdes med udgangspunkt i sejlerverdenen. Her gås ikke på kompromis med noget, når der fremstilles beklædning og udstyr til de helt store teams inden for sejlsport. Når man ser heltene lægge til kaj, er det som oftest iklædt det legendariske helly hansen regntøj. Det vidner om hvor stort et brand vi snakker om. Et brand, der stadig, den dag i dag, imponerer med sin funktionalitet og sit flotte design.

Køb tøj fra Helly Hansen online

Hos Ny Form kan du købe helly hansen regntøj til priser, der ligger helt i bund i forhold til andre butikker. Her får du HH-tech til den billigste pris online. Det lækre regntøj med den tårnhøje kvalitet er altid værd at investere i. Hvis man en gang har haft et sæt helly hansen regntøj, så er det sjældent at man skifter mærke. Det fås bare ikke meget bedre.

What do you think?

AS Hairstudio

Find de skønne bøger af Manu Sareen på nettet